Caminada conjunta de tardor del programa "El Lluçanès cap als 100"

Divendres, 1 de desembre de 2023 a les 00:00

Aquest passat dimarts 28 de novembre va tenir lloc una de les caminades conjuntes de "El Lluçanès cap als 100", adreçades a la gent gran del territori i organitzades pel Consorci del Lluçanès.
En aquesta ocasió la ruta s'ha realitzat pels voltants del nucli de l'Alou, fent de guies els mateixos veïns.

Abans de començar la caminada es va portar a cap un petit escalfament conjunt i tot seguit va arrencar l'activitat des de l'aparcament del veïnat en direcció a l'ermita de St. Genís de Pi, on els assistents van fer una parada i van poder entrar a visitar-la tot seguint les explicacions d'en Ton i en Josep.

La ruta va continuar en direcció a Ca n'Alou, allargant la caminada en direcció el camí que porta a l'embassament.

A mig recorregut els participants van poder gaudir d'un petit avituallament amb fruita, per recuperar les forces i encarar la tornada, completant un circuit de 5 km.

En finalitzar la ruta es va fer una sessió d'estiraments guiada per les monitores.

Hi van participar una vuitantena de persones, procedents de diferents poblacions del Lluçanès: Olost, Prats de Lluçanès, La Torre, Sant Bartomeu, Sant Agustí, Sobremunt, Perafita, Santa Eulàlia-Lluçà i St. Martí d'Albars.
Amb aquesta ruta es dona per tancada la temporada de caminades conjuntes d'aquest 2023, després d'haver-se realitzat a Sant Feliu i a Prats de Lluçanès durant la primavera i Santa Eulàlia, Olost i Sant Agustí de Lluçanès durant la tardor.

Darrera actualització: 01.12.2023 | 09:18

Imatges