Actes amb motiu del Dia internacional de les dones 8M

Dijous, 24 de febrer de 2022 a les 00:00

Amb motiu de la propera diada del 8 de març, Dia internacional de les Dones, les regidories d’Igualtat dels municipis del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès han preparat propostes conjuntes per reivindicar la igualtat entre homes i dones.

El mateix dimarts 8 de març, els ajuntaments il·luminaran les façanes de color lila i penjaran pancartes, juntament amb la lectura del manifest del 8M.

Caminada conjunta a la Bauma de les Heures

El 5 de març es farà una caminada conjunta a la Bauma de les Heures, oberta a tothom. S’hi podrà participar des de diferents punts de sortida: la ruta 1 des de la Casa de la Rocatova de Baix, la ruta 2 des del pavelló de Perafita o la ruta 3 des de Can Coma, a Sant Agustí de Lluçanès.

A les 11 del matí, a la Bauma de les Heures s’hi celebrarà el recital poètic "L’arbre està creixent" a càrrec d’Olza Olzeta.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al Consorci trucant al telèfon 93 888 00 55 o enviant un correu a consorci@consorci.llucanes.cat. Cal que tothom es porti aigua i esmorzar.

Cicle de taller per a dones al Lluçanès

Durant tot el mes de març, l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci organitzen el cicle de tallers per a dones "Descobrim-nos… Una mirada a través de l’expressió corporal".

Entre les propostes en trobem dedicades a la percussió corporal, a l’expressió teatral, a la biodansa i al cant. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al 3 de març a través del web www.llucanes.cat/emal/tallers-trimestrals.

Espais Liles amb jocs i activitats coeducatives en família

Una altra proposta de la programació d’enguany que també és novetat són els Espais Liles, espais de jocs i contes coeducatius per gaudir d’una bona estona en família i on també s’hi trobaran llibres per adultes. A més totes les persones s’emportaran la bossa lila i el recull de títols de tot el material del que hauran pogut gaudir.

Consulta la programació completa amb les activitats de cada municipi aquí.

Darrera actualització: 25.02.2022 | 13:22