Activitats a Sant Agustí de Lluçanès amb motiu del 25N

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 00:00

Al llarg d'aquesta setmana passada s'han realitzat un seguit d'activitats amb motiu del 25 de novembre, dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones.

En el nostre municipi el dimarts 21, gràcies a la col·laboració del Consorci del Lluçanès, la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès i el programa Xed-Xed d'envelliment actiu, es va portar a terme un taller d'elaboració d'espelmes amb mel, impartit per la Clàudia Molina (@innocencenaturalhome).

Va comptar amb la participació de més de quinze assistents d'edats molt variades.

Durant el taller, cadascú va elaborar l'espelma i la va decorar amb diversos materials; cintes, flors seques, cordills, inscripcions... La seva encesa es realitzava el dia 25N, col·locades a les finestres de les cases, en record a les víctimes per aquest tipus de violència.

Cotinuant amb les actuacions per donar visibilitat i consciència d'aquest dia, a la façana de l'ajuntament es va col·locar la pancarta de "Diem NO a la violència masclista" juntament amb la il·luminació de la porta de la Casa de la Vila de color lila. 

Darrera actualització: 27.11.2023 | 11:50