Ampliació dels trams del cànon de l'aigua per unitats de convivència de 4 o més membres

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 00:00

Volem informar-vos que, atenent les necessitats de les famílies en aquesta situació de crisi, el Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig.

Aquesta mesura també l’hem fet efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

El cànon de l'aigua és un impost sobre el consum d'aigua que es calcula per trams, depenent del volum d'aigua consumida.

Ara també es pot fer una ampliació dels trams del cànon de l'aigua per a unitats de convivència de 4 o més membres. Amb aquesta ampliació s'afegiran 3 m³/persona/mes als límits de consum d'aigua establerts pel 1r. tram, 2 m³/persona/mes pel 2n.

A qui va dirigit?

  • A les famílies de quatre o més membres o en habitatges on constin empadronats 4 o més membres.
  • A les unitats familiars o habitatges amb persones amb un grau de discapacitació superior al 75%, les quals computaran com a dues persones, que afegides als altres membres empadronats sumin 4 o més persones.

Com sol·licitar-ho?

Darrera actualització: 06.04.2020 | 12:34