Apropteu: APP adreçada al comerç de proximitat per a la província de Barcelona.

Dimarts, 31 de maig de 2022 a les 00:00

Per un comerç de proximitat més competitiu i digital. 

Ja pots descarregar-te la nova app Apropteu, impulsada per la Diputació de Barcelona, i adreçada tant a la ciutadania com a comerciants, paradistes, empresaris del sector, emprenedors i emprenedores.

L'aplicació, que neix amb la voluntat de convertir-se entre d’altres objectius en un directori digital de comerços de proximitat de la província de Barcelona, permetrà cercar qualsevol tipus de comerç o servei per municipis; conèixer l'oferta de productes, bonificacions, i promocions, així com també establir una comunicació bidireccional entre els comerciants i el mateix ajuntament.

Apropteu, disponible per IOS Android, vol aportar eines digitals per tal que els comerços i serveis aconsegueixin ser més competitius amb l'objectiu de dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia; crear una xarxa entre comerciants, empresaris i ciutadania; buscar la implicació de les associacions de comerciants i dels mateixos ajuntaments i empoderar el sector.

Per a comerciants i per a la ciutadania

Si tens un comerç, dona’t d'alta a l'aplicació i fes-la servir com a una eina de promoció digital del teu negoci. Fes-te present. És totalment gratuïta en la seva gestió i et pot ajudar a establir contactes amb clients i tenir una major presència i visibilitat a internet i fes que la clientela se la descarregui.

Si ets un veí o veïna de Sant Agustí, Apropteu et serveix com a directori dels comerços que tens al voltant i t'ofereix moltes funcionalitats per trobar allò que necessites, afegeix els teus comerços com “favorits” i rebràs en temps real aquelles promocions i/o activitats que et puguin oferir. Poc a poc anem incorporant el comerç de proximitat en el món digital.

Funcionalitats com servei de cerca, xat i promocions

Entre les principals funcionalitats de l'aplicació, es podrà cercar comerços i serveis dels municipis de la província de Barcelona; comunicar-se amb ells a través del xat; conèixer promocions, productes i novetats; aprofitar els avantatges comercials i accions de fidelització; i consultar les activitats comercials del teu barri, entre d'altres funcionalitats.

Màxims drets als usuaris i usuàries. Una APP totalment gratuïta que està a disposició de tots els municipis de la província de Barcelona.

Si necessites més informació et pots posar en contacte amb gs.comerc@diba.cat

Per a més informació: https://www.diba.cat/comerc/apropteu

Darrera actualització: 26.10.2022 | 09:59