El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha guardonat a l’Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès per destacar en la transformació digital i el govern obert

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 00:00

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) atorga cada any aquests reconeixements a les administracions capdavanteres en transformació digital, amb l'objectiu de posar en valor la feina feta i aprendre de les millors experiències per impulsar un país digital i obert, amb governs àgils i col·laboratius.

El dimarts 3 de maig es va fer l’acte de lliurament de la VII edició dels Reconeixements Administració Oberta 2021 a la Sala Gran del Teatre Auditori de Llinars del Vallès, on la regidora Laia Serrat va recollir el diploma.

En el rànquing de l'any 2021, l'Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès ha quedat dins el TOP 10 de la categoria d’ajuntaments d'1 a 500 habitants.

Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

Més informació a: https://www.aoc.cat/reconeixements-2021/

Darrera actualització: 14.05.2022 | 10:10

Imatges