El Lluçanès es bolca en la celebració del 25N, Dia Contra la Violència envers les Dones

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

Els ajuntaments del Lluçanès, a través de les seves regidories d’Igualtat, impulsen un any més iniciatives conjuntes per reivindicar el rebuig a les violències masclistes.

El proper dijous 25 de novembre és el dia Internacional de l’eliminació de la violència envers les dones, i, per commemorar-ho, els pobles del Lluçanès il·luminaran de lila els edificis dels ajuntaments durant la tarda i nit del 25 com a acte simbòlic per expressar el rebuig a les violències contra les dones. També penjaran una pancarta als balcons dels ajuntaments i se sumaran al manifest unitari.

Dins el programa d’activitats destaca, per una banda, un taller d’autodefensa per a dones que en diferents dates es portarà a terme a Olost, Prats de Lluçanès, Sant Martí d’Albars, Sobremunt i Sant Agustí de Lluçanès. D'altra banda, diverses propostes de teatre social als municipis de Sant Feliu Sasserra, Alpens, Olost, Sant Bartomeu del Grau i Prats de Lluçanès.

Finalment, molts ajuntaments han proposat tallers d’elaboració d’espelmes a les escoles, espais de gent gran o oberts a la població en general que serviran per posar als balcons, terrasses o finestres la nit del 25-N en record a totes les dones víctimes de feminicidis.

A més a més, molts municipis han organitzat altres activitats que podeu consultar aquí.

Tota la població està cridada a posar una espelma la nit del 25-N a les finestres i balcons en record a les víctimes.

Animem a participar dels diferents actes i a compartir les vostres fotos amb l’etiqueta #25NLluçanès a les xarxes.

Darrera actualització: 19.11.2021 | 10:52