Estiu inquiet 2021

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 00:00

El Consorci del Lluçanès, de la mà dels ajuntaments del Lluçanès, ofereixen el programa Estiu Inquiet per a joves al Lluçanès.

El programa Estiu Inquiet 2021 consta d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves a partir de 12 anys, durant els matins de juliol. Aquest els permet, a la vegada, relacionar-se amb els companys/es i enriquir-se d’una experiència conjunta.

El programa inclou dues modalitats d’activitat de matins:

  • el Gim Jove (a Olost), on trobareu activitats esportives i lúdiques per passar-ho bé i estar en moviment,
  • i el Fun Jove (a Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Boi de Lluçanès i Sant Bartomeu del Grau), per aquells qui prefereixen activitats més variades com la cuina freda, arts plàstiques, jocs i esports.

Finalment, tots els dilluns a la tarda, podreu participar al Taller d’escalada (a Sobremunt) per a aquells que vulguin iniciar-se o millorar-ne la tècnica.

Les inscripcions estan obertes fins el 18 de juny (places limitades per ordre d’inscripció) en format telemàtic.

Caldrà accedir al formulari d’inscripció i omplir-ne tots els camps, fer el pagament i enviar la documentació per validar la inscripció.

Trobareu tota la informació del programa, inscripcions, documentació que s’ha de presentar a https://www.llucanes.cat/programa/estiu-inquiet/

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 938 880 050 o enviar un correu electrònic a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat.

Darrera actualització: 28.05.2021 | 08:46