La fibra òptica ja és a Sant Agustí de Lluçanès

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00

La fibra òptica de Goufone ja arriba a Sant Agustí de Lluçanès!

L’empresa de telecomunicacions Goufone ha acabat el desplegament de la seva xarxa pròpia de fibra òptica a finals d’abril.

Goufone ha fet arribar el seu cable propi de fibra òptica a Sant Agustí de Lluçanès, això significa que, a partir d’ara, els seus 90 habitants podran contractar els serveis de fibra òptica de Goufone i navegar a una velocitat de 1.000Mbps.

Goufone va néixer a Osona fa més de 10 anys amb l’objectiu de fer arribar Internet a aquelles poblacions a on les grans companyies no hi arribaven i ja porta més de 3.000 quilòmetres desplegats de xarxa de fibra òptica pròpia a 13 comarques. Ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió sempre amb uns preus justos, amb IVA inclòs i sense permanència.

Un dels seus punts forts, és l’atenció a l’usuari. Té el Call Center a Osona i per això, si mai tens un problema, parlaràs amb una persona i no amb una màquina. A més, sempre fan servir les últimes novetats  tecnològiques per oferir-te el millor servei.

Si tens qualsevol dubte o vols consultar les seves tarifes pots entrar a www.goufone.com o trucar al telèfon gratuït 800 678 010.

Darrera actualització: 04.05.2021 | 14:32