Informacions i mesures per la crisi del Coronavirus

 • Mesures a partir del 9 de juliol Mesures contra la COVID-19 vigents des del 9 de juliol

  Davant l'increment de positius per la COVID-19, i l'impacte negatiu de la variant delta, a partir del 9 de juliol entren en vigor noves mesures per prevenir els contagis. Els canvis substitueixen la normativa anterior i, en tot cas, seran revisables en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.

  Les mesures contemplen la tornada de certes limitacions a conseqüència de les actuals dades de la pandèmia a Catalunya. Els principals canvis respecte de les anteriors resolucions afecten l’oci nocturn, els esdeveniments massius i la recomanació de l’ús de mascareta.

  Els canvis estaran vigents durant 14 dies.

 • Mesures a partir del 21 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 21 de juny a Catalunya

  S’anuncien les mesures que seran vigents des del 21 de juny i durant 14 dies. Aquesta vigència és revisable en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.

  En aquestes mesures s’anuncia una certa flexibilització que respon a la millora en les dades de la pandèmia provocada pel SARS-CoV-2 a Catalunya. Els principals canvis respecte les anteriors resolucions afecten:

 • Mesures a partir del 14 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 14 de juny a Catalunya

  El 14 de juny entren en vigor algunes flexibilitzacions en les restriccions per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. En les noves mesures s’elimina la cita prèvia per accedir a equipaments esportius interiors, es permeten els actes de final de curs d’alumnat no universitari i s’estableix l’assistència als estadis de les lligues professionals de futbol i bàsquet, en les condicions que marca el Consell Superior d’Esports.

 • Mesures a partir del 7 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 7 de juny a Catalunya

  El 7 de juny entren en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Se sumen a les que van entrar en vigor divendres 4 de juny i permetran flexibilitzar els aforaments en alguns sectors com els actes religiosos, les cerimònies civils, els congressos i les fires comercials i convencions.

 • Mesures a partir del 4 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 4 de juny a Catalunya

  El 4 de juny entren en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Malgrat la progressió del procés de vacunació, els indicadors epidemiològics i assistencials recomanen mantenir restriccions en diferents àmbits de la vida social i laboral. Es preveuen alguns canvis en àmbits com l’horari de restauració i cultura i l’aforament de comerç i grans esdeveniments, entre altres.

Darrera actualització: 22.05.2020 | 12:18
Darrera actualització: 22.05.2020 | 12:18