Informacions i mesures per la crisi del Coronavirus

 • Mesures vigents a partir del 17 de setembre Mesures contra la COVID-19 vigents des del 17 de setembre

  L’actual situació epidemiològica, juntament amb els avanços en la campanya de vacunació, permeten prorrogar, amb petites modificacions en l'àmbit de la cultura, les restriccions vigents de l'última setmana. Per això, a partir del 17 de setembre es prorroguen les mesures, amb petites novetats, per prevenir els contagis de COVID-19. Les restriccions seran revisables en funció de la situació epidemiològica i assistencial.

  Aquesta pròrroga de les mesures inclou l’acceptació del pla presentat pel Departament de Cultura que permetrà accelerar la recuperació de l’activitat castellera.

 • Mesures a partir del 21 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 21 de juny a Catalunya

  S’anuncien les mesures que seran vigents des del 21 de juny i durant 14 dies. Aquesta vigència és revisable en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.

  En aquestes mesures s’anuncia una certa flexibilització que respon a la millora en les dades de la pandèmia provocada pel SARS-CoV-2 a Catalunya. Els principals canvis respecte les anteriors resolucions afecten:

 • Mesures a partir del 14 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 14 de juny a Catalunya

  El 14 de juny entren en vigor algunes flexibilitzacions en les restriccions per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. En les noves mesures s’elimina la cita prèvia per accedir a equipaments esportius interiors, es permeten els actes de final de curs d’alumnat no universitari i s’estableix l’assistència als estadis de les lligues professionals de futbol i bàsquet, en les condicions que marca el Consell Superior d’Esports.

 • Mesures a partir del 7 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 7 de juny a Catalunya

  El 7 de juny entren en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Se sumen a les que van entrar en vigor divendres 4 de juny i permetran flexibilitzar els aforaments en alguns sectors com els actes religiosos, les cerimònies civils, els congressos i les fires comercials i convencions.

 • Mesures a partir del 4 de juny Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 4 de juny a Catalunya

  El 4 de juny entren en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Malgrat la progressió del procés de vacunació, els indicadors epidemiològics i assistencials recomanen mantenir restriccions en diferents àmbits de la vida social i laboral. Es preveuen alguns canvis en àmbits com l’horari de restauració i cultura i l’aforament de comerç i grans esdeveniments, entre altres.

Darrera actualització: 22.05.2020 | 12:18
Darrera actualització: 22.05.2020 | 12:18